Gå til hoved indhold

Praktisk information

Alt du skal viden inden dine besøg under Kultur & festdage
 • Tilmelding

  Som udgangspunkt er det gratis at deltage i arrangementerne men ved nogle af arrangementer kan der være begrænset plads og du vil derfor skulle tilmelde dig. Find information om tilmelding under de enkelte programpunkter. Fremgår der ikke noget på det enkelte arrangement er det ikke nødvendigt at tilmelde sig. 

 • Billetkøb

  Større arrangementer kan i enkelte tilfælde have entrépris. Alle informationer til køb af billetter står under det enkelte arrangement i programmet.

 • Parkering

  Der kan være begrænset med parkeringspladser ved de enkelte arrangementer. Derfor opfordrer vi til, at du på forhånd tjekker parkeringsforholdene på og ved de lokationer, hvor arrangementerne bliver afholdt. 

 • Transport

  Da der er begrænset parkering ved flere af arrangementerne og for at hjælpe til den grønne omstilling, opfordrer vi til at tage cyklen eller offentlig transport, når du skal rundt til de mange oplevelser under Kultur & festdage.

 • Mad og drikke

  Bliver du sulten, når du er til Kultur og festdage, anbefaler vi, at du støtter de lokale erhvervsdrivende ved at købe mad ved de arrangementer der har udbyder mad eller i handelsstrøgene, når du er på farten.