Gå til hoved indhold

Bliv arrangør ved Kultur & festdage

Her kan du finde informationer, som er vigtige for nye og kommende arrangører ved Kultur & festdage.

For dig som er arrangør

Hvem kan lave et arrangement under Kultur & festdage?

Kultur & festdage inviterer til, at alle kan lave et arrangement under festivalen og i hele Gentofte. Det fælles engagement er knyttet op på at skabe arrangementer, hvor vi fejrer fællesskab, kultur og virkelyst.
Vi samarbejder derfor med en bred vifte af aktører blandt andet kulturinstitutioner, kirker, biblioteker, organisationer, foreninger, handelsgader, foreninger, iværksættere, entusiaster, musikere, kunstnere, foredragsholdere og kulturfolk.

Sådan kan du deltage i Kultur & festdage

Du kan være med til at skabe oplevelser og aktiviteter under Kultur & festdage og blive en del af det store program for festdagene.

Kultur & festdage hylder kultur, fællesskab og virkelyst i hele Gentofte gennem en bred vifte af arrangementer. Det kan fx være kreative workshops, foredrag, udstillinger, koncerter, rundvisninger, gadefester, byvandringer - kun fantasien sætter grænser. Det eneste bespænd er, at du skal have en tilknytning til Gentofte og at din aktivitet eller oplevelse er offentlig tilgængelig.

Idéudvikling og sparring

Har du en ide til en aktivitet eller ønsker du et samarbejde med andre om en aktivitet, så står vi klar til at hjælpe dig videre. Alle idéer, spørgsmål og kommentarer er velkomne.

Kontakt

Projektleder
Per Sohl
ps@gentofte.dk
60107613

Deadline for registering af arrangement

Kultur & festdage afholdes den 6.-9. juni 2024. Deadline for registrering af arrangementer til Kultur & festdage 2024 er tirsdag den 2. april kl. 12. 

Se hvordan du tilmelder dig i ”Spørgsmål og Svar” nederst på siden.

Spørgsmål?

Har du flere spørgsmål, så kan du få svar på de mest almindelige spørgsmål i vores 'Spørgsmål & Svar' længere nede på siden.

Spørgsmål & Svar